Vietnamese loempia's
Je kent en ruikt ze wel. Vietnamese loempia's van de loempiakraam! Vietnamese loempia's zelf maken? Bekijk hier de video!
Loempia vellen
- 200 gram bloem
- 300 milliliter water
- ½ theelepel zout
Loempia vulling
- 30 gram gedroogde Shi-itakes
- 2 teentjes knoflook
- 1 uitje
- 1 rode peper
- 80 gram wortel
- 200 gram gamba’s
- 200 gram varkensgehakt
- 60 gram gekookte glasnoedels
- 2 theelepels vissaus
- 1 theelepel sesamolie
- ½ eetlepel suiker
- ½ eetlepel peper
- ½ eetlepel zout
- 1 ei
Nuoc cham (Vietnamese dip saus)
- 60 milliliter vissaus
- 50 gram suiker
- 80 milliliter water
- 2 eetlepels limoensap
- 2 theelepels rijstazijn
- 1 teentje knoflook
- 1 kleine rode chili