Thaise Massaman curry
Massaman curry is een relatief milde Thaise curry dat bestaat uit zacht stoofvlees, kokos en pittige pepers.
Massaman curry pasta
- 3 lombok pepers
- 2 uien
- 2 theelepels korianderpoeder
- 2 theelepels komijnpoeder
- ½ theelepel kaneel
- 10 peperkorrels
- 4 teentjes knoflook
- 1 stengel citroengras
- 5 centimeter gember
- 1 theelepel trassi
- 3 theelepels vissaus
- 2 theelepels suiker
- Paar stengels verse koriander
- ½ theelepel zout
Massaman stoofvlees
- 2 eetlepel zonnebloem olie
- 1½ kilogram runderrib lappen
- 500 milliliter runderbouillon
- 400 milliliter kokosmelk
- 1 steranijs
- 5 centimeter gember
- 500 gram kleine aardappelen
- Sap van 1 limoen
Chapati
- 120 gram volkoren bloem
- 120 gram bloem
- 1 theelepel zout
- 2 eetlepels olijfolie
- 175 milliliter heet water