Shoarmarol
Het beste van shoarma en frituur in een rol. Zelfgemaakte sappige shoarma van de grill, opgerold in een flensje en frituren maar!
Shoarmarol vellen
- 100 gram bloem
- 1 ei
- 250 milliliter volle melk
- Zout en peper
Shoarma
- 500 gram kippendijen
Shoarma kruiden/marinade
- 90 gram yoghurt
- 60 milliliter citroensap
- ¾ theelepel zout
- 1½ theelepel kaneel
- ½ zwarte peper
- ½ theelepel kardemom
- ½ theelepel kruidnagel
- 2 theelepels kurkuma
- 2 theelepels komijn
- 2 theelepels paprikapoeder
- 2 theelepels koriander
- 1 theelepel Korean pepperflakes
- 6 teentjes knoflook
- 2 eetlepels Dawson’s Shawarma Hot Sauce
Shoarmarol paneren
- 3 eieren
- 250 gram paneermeel