Risolles
Een van de meeste favoriete snacks bij de toko: De Risolles! Alsof de kroket en de loempia de liefde hebben bedreven en dit hun liefdes baby is!
Risolles beslag
- 400 gram bloem
- 550 milliliter melk
- 3 eieren
- 1 theelepel zout
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 5 eetlepels zonnebloem olie
Kip ragout
- 400 gram kipfilet
- 1 eetlepel kerrie
- 1 eetlepel knoflook
- 1 theelepel zout
- 2 eetlepels boter
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- ½ prei
- 1 winterpeen
- 1 stengel selderij
- 100 gram doperwten
- 2 blokjes bouillon
- ½ theelepel trassi
- ½ citroen gras
- 2 limoenblaadjes
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 1 eetlepel boter
- 350 milliliter melk
- 2 eetlepels bloem
- 3 eetlepels suiker
- Zout en peper
- 400 gram paneermeel
- 3 eieren
- 1 liter zonnebloem olie