Rib roast
Maak voor de perfecte kerst, de perfecte rib roast aan de hand van deze video.
Ingrediënten
- 4 kilogram Cote de Boeuf
- 2 uien
- 2 hele knoflook bollen
- 8 takken tijm
- 5 takken rozemarijn
- 230 gram boter
- 5 teentjes knoflook
- 2 theelepels gehakte verse rozemarijn
- 2 theelepels gehakte verse tijm
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel peper
Geroosterde baby wortelen
- 700 gram baby wortelen
- 60 milliliter balsamico azijn
- 60 milliliter olijfolie
- 2 eetlepels maple syrup
- 1 theelepel Korean peperflakes
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel peper Handje peterselie
- 3 eetlepels maple syrup
- 2 eetlepels boter
Hasselback aardappelen
- 5 grote aardappelen
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel peper
- 4 eetlepels roomkaas
- 60 milliliter heet water
- 1 eetlepel uienpoeder
- 1 eetlepel knoflookpoeder
- ½ theelepel zout
- Handje gedroogde uitjes
- Handje verse bieslook
Rode wijn saus
- 350 milliliter runderbouillon
- 500 milliliter rode wijn
- 1 eetlepel maizena
- 2 eetlepels water