Recepten uit de voorraadkast
Heel Nederland moet thuis blijven van de overheid! Dus boodschappen doen kan lastig zijn, helemaal met 1,5 meter afstand. Vandaag koken we uit de voorraadkast! Gewoon met dingen die je waarschijnlijk al 100 jaar in je kastjes hebt liggen.
Corndog
- 150 gram maismeel
- 150 gram bloem
- 1 theelepel zout
- ½ theelepel zwarte peper
- 50 gram suiker
- 4 theelepels baking powder
- 1 ei
- 350 milliliter melk
- Zonnebloemolie
- Frankfurters
Ramen Spam burger
- 200 gram bloem
- 200 gram paneermeel
- Noodles
- 2 eieren
- 2 blikken SMAC
- Cheddar kaas
- Sla
- 1 tomaat
- Srirachasaus
- Zout en peper
Tarte tatin
- 120 gram suiker
- ½ theelepel zout
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels water
- 1 eetlepel azijn
- 2 blikken perziken
- 2 pakken bladerdeeg
- Bloem