Kerstrecept: Visrolletjes met groente
Voor dit Kerstrecept laat Suzanne zien hoe je het hoofdgerecht 'Visrolletjes in doperwtjessaus met Italiaanse groente' klaarmaakt. Dit is het hoofdgerecht van het kerstmenu met vis.
Ingrediënten
- 1 venkelknol
- 2 rode uien
- 1 rode en 1 gele paprika
- 200 gram spinazie, snijbiet, winterpostelein of cavolo nero
- 1 sjalotje
- 3 eetlepels vloeibare margarine
- 200 gram doperwten
- 4 stukjes visfilet à 100 gram
- Peper
- 125 gram gerookte zalm
- Tijm
- 500 gram cannelli- of witte bonen
- 8 takjes basilicum of munt
- 1 citroen of limoen
Voedingswaarden
- Energie 425 kcal
- Vet 10 gram
- Waarvan verzadigd vet 2 gram
- Koolhydraten 30 gram
- Waarvan suikers 5 gram
- Vezels 15 gram
- Eiwit 40 gram
- Zout 1,9 gram