Kaassoufflé, kipcorn en berenklauw
Aan de hand van deze video maak je gemakkelijk zelf drie van je favoriete snacks: de kaassoufflé, kipcorn en berenklauw!
Pindasaus
- 3 teentjes knoflook,
- 2 eetlepels sambal badjak
- 4 eetlepels ketjap manis
- 50 milliliter azijn
- 5 eetlepels suiker
- 150 milliliter kokosmelk
- 200 gram pindakaas
Witte puntjes
- 500 gram wit patentbloem
- 300 milliliter melk
- 10 gram instant gist
- 50 gram boter
- 25 gram witte basterdsuiker
- 10 gram zout
- 1 eetlepel sesamzaadjes
- 1 ei
- 3 eetlepels gesmolten boter
Kaassoufle
- 4 plakjes bladerdeeg
- 200 gram jonge Goudse kaas
- 2 eieren
- 100 gram paneermeel
- 1 liter zonnebloemolie
Kipcorn
- 500 gram kipfilet
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- ½ theelepel witte peper
- 25 gram paneermeel
- 150 gram cornflakes
- 100 gram bloem
- 2 eieren
Berenklauw
- 600 gram rundergehakt
- 50 milliliter volle melk
- 1 ei
- 3 beschuiten
- 1 ui
- ½ bos peterselie
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel zwart gemalen peper
- 1 theelepel verse nootmuskaat
- 3 grote uien
- 200 gram boter