Driegangenmenu uit de stoomoven
Een makkelijk driegangenmenu uit de stoomoven toveren is een koud kunstje! In de video van vandaag delen Chickslovefood drie makkelijke recepten voor een volledig driegangenmenu uit de stoomoven. Jurgen is een expert op het gebied van de stoomoven en hij laat in de video extra tips en tricks zien om nóg meer uit de stoomoven te kunnen halen.
Bloemkool
- 400 gram zoete aardappel
- 1 bloemkool
- 150 gram groene pesto
- 150 gram geraspte kaas
Gepocheerde kabeljauw met krieltjes
- 150 gram broccoli
- 150 gram wortels
- 100 gram groene asperges
- 500 gram krieltjes in de schil voorgekookt
- 1 hand verse bladpeterselie
- 1 hand verse bieslook
- 1 halve citroen
- 300 gram kabeljauwfilet
Crème brûlée
- 6 eieren
- 100 gram kristalsuiker
- 500 milliliter slagroom
- 1 vanillestokje
- 2 eetlepels rietsuiker