Char Siu
Char Siu is een Kantonese stijl van geroosterd varkensvlees en in dit recept zacht gemarineerd van de barbecue op een zacht gestoomde boa bun,
Char Siu marinade
- 2 eetlepels honing
- 2 stukjes rode gefermenteerde tofu (Red Bean Curd in de toko)
- 5 theelepels rode saus (van de tofu)
- 2 eetlepels hoisin saus
- 3 eetlepels sojasaus
- 3 teentjes knoflook
- 4 plakjes gember
- 1 theelepel five spices
- 2 eetlepels Shouxin kookwijn
- ½ theelepel zout
- 1 eetlepel Korean peperflakes
Char Siu vlees
- 1 kilogram procureur
Glaze
- 2 eetlepels honing
- Marinade vlees
Barbecue
- Gemarineerd vlees
- Glaze
Bao buns
- 130 milliliter water
- 120 milliliter melk
- 490 gram bloem
- 20 gram witte basterd suiker
- 7 gram droge gist
- Olie