Vega curry
In deze video een heerlijke vega curry, gemaakt met paneer en misschien nog wel lekkerder dan de Butter Chicken.
Gember knoflook pasta
- 50 gram gember
- 50 gram knoflook
- 4 eetlepels water
Paneer
- 2½ liter volle melk
- 8 eetlepels citroensap
- 1 theelepel zout
Marinade Paneer
- Blokken paneer
- 2 eetlepels olie
- 1⁄4 tl kurkuma
- 1 theelepel rode peper poeder
- ½ theelepel garam masala
- ½ theelepel zout
- 1 eetlepel water
- 1 eetlepel boter + olie om te bakken
Curry saus
- 4 eetlepels olie
- 2 theelepels boter
- 3 laurierblaadjes
- 2 theelepels komijnzaad
- 1 eetlepel korianderzaad
- 5 kleine gedroogde Chilli peppers
- 350 gram rode ui
- 2 eetlepels gember knoflook pasta
- 1⁄4 theelepel kurkuma poeder
- 2 theelepels rode peper poeder
- ½ theelepel gemalen zwarte peper
- 1 eetlepel kikkererwtenmeel
- 5 tomaten
- 2 theelepels garam masala kruiden
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel fenegriek
- 250 milliliter water
- Verse koriander
- 100 milliliter room
- 50 gram boter