Visfriet
Eten we vandaag fish of chips? Stop met twijfelen en maak gewoon zelf deze overheerlijke visfriet met saus en kruiden!
Mayonaise
- 1 ei
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel azijn
- 250 milliliter zonnebloemolie
- Zout en peper (naar smaak)
Remouladesaus
- 2 eetlepels kappertjes
- 5 augurken
- ½ ui
- ½ handje bieslook
- ½ handje peterselie
- 300 milliliter mayonaise
- 1 eetlepel crème fraîche
- 1 theelepel mosterd
- Peper en zout naar smaak
Visfriet
- 500 gram kabeljauw
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 ei
- 5 eetlepels paneermeel
- ½ theelepel zout
- 2 opgeklopte eieren
- 250 gram witte patent bloem
- 200 gram panko/paneermeel
- Snuf viskruiden