18 oktober 2024

Fallout London Review

Featured Video Play Icon

Normaliter doen ze bij Gamekings weinig tot niks met mods. Niet dat ze mods niet tof vinden en al helemaal niet omdat ze ze zelf nooit spelen, want dat doen ze wel. Het is meer dat er zeer veel mods uitkomen en niet alles groot of opvallend genoeg is voor een compleet item. De mod Fallout London konden ze echter niet aan zich voorbij laten gaan. Een mod voor een game die ze extreem hoog hebben zitten. Een spel waar ze liever vandaag dan morgen een sequel van zien komen. Maar omdat dat voorlopig nog niet gaat gebeuren, waren ze bovenmatig benieuwd naar de mod vanuit de community die tientallen uren nieuwe gameplay belooft. Daan ging een lang weekend aan de slag met de mod en hij vertelt in de Fallout London review over zijn ervaringen.

Fallout: London is een ambitieuze mod voor Fallout 4, de o zo bekende post-apocalyptische RPG van Bethesda uit 2015. Het spel biedt een geheel nieuwe ervaring. Voor het eerst kun je een Fallout avontuur spelen dat zich buiten de Verenigde Staten afspeelt. Getuige de naam vindt Fallout: London plaats in Londen. Van parlementaire aristocraten tot een wederopstanding van de Ridders van de Ronde Tafel en een compromisloze cultus van revolutionairen, in deze game leer je de geschiedenis en kenmerkende esthetiek van Londen kennen.

De Fallout London mod is vervaardigd door Team FOLON. Een groep hobbyisten en professionals uit de industrie, die vanuit alle hoeken van de wereld samen zijn gekomen om leven in de post-apocalyptische straten van Londen te blazen. Kon Daan de liefde van deze mensen aan het product afzien? En was het goed speelbaar, gezien de meldingen van bugs en crashes in de eerste dagen na de launch?

Geef een reactie