18 oktober 2024

Touringcar Terpstra met Rikkie Kollé

Featured Video Play Icon

In deze aflevering neemt Max Terpstra ex-Miss Nederland, Rikkie Kollé (23) mee op avontuur in zijn touringcar. Het topmodel gaat samen met Max nat en hard. Ze worden in een funtube over golven heen gesleurd met wel 100 km/h. En met diezelfde kracht ook weer het water in gelanceerd. Max en Rikkie Kollé hebben het over Miss Nederland zijn, andermans meningen en verwachtingen over de liefde. Terwijl Max van plan was Rikkie met de billen bloot te laten gaan, zakt zijn eigen zwembroek af en zijn de rollen even omgedraaid.

Door het sjeezen over de golven breekt Rikkie Kollé een nagel en verliest Max Terpstra zijn zwembroek. Tussendoor kletsen ze over hoe het is om Miss Nederland te zijn en de verwachtingen die mensen dan van je hebben. Verwachtingen die misschien helemaal niet kloppen bij Rikkie Kollé. Ze voelt zich gezegend in de zin van dat ze als ex-Miss Nederland een rolmodel mag zijn, maar ze wil graag laten zien dat ze daarnaast gewoon frikandellen speciaal eet en van een funtube afgevuurd kan worden. Ze eindigen de dag met de belangrijke boodschap, je moet genieten van elk moment wat je hebt en als mensen daar iets van vinden moeten ze het lekker uitzoeken.

Touringcar Terpstra

Terwijl Max Terpstra en zijn gast op mooie plekjes door het hele land allerlei zomerse activiteiten ondernemen, voeren ze goede gesprekken. Elke gast heeft een verhaal. Zowel voor als achter de schermen. Wij kennen de gasten als ‘bekende Nederlanders’ maar Max vraagt zich af: ‘Wie zijn deze mensen als ze een dagje vrij zijn?’ Gedreven door zijn nieuwsgierigheid probeert Max op die vraag in elke aflevering van Touringcar Terpstra een antwoord te geven. Hij haalt zijn gast op met zijn eigen touringcar en verrast ze met een spetterend, nat, hoogwaardig, ontspannend, avontuurlijk of creatief en altijd gezellig dagje uit.

Rikkie Valerie Kollé is een Nederlands model en schoonheidskoningin die bekend is van haar deelname aan verschillende modellen- en schoonheidswedstrijden. Dit jaar doet ze als jongste kandidaat mee aan Expeditie Robinson 2024. Op 17-jarige leeftijd deed ze mee aan de televisieshow Holland's Next Top Model. In 2023 werd Rikkie Kollé verkozen tot Miss Nederland. Ze werd daarmee de eerste transgender vrouw werd die de Miss verkiezing in Nederland won.

Geef een reactie