18 oktober 2024

Partyknaken

Featured Video Play Icon

Waarom zou je betalen voor een zuipvakantie in Albufeira als je er ook kan werken? Of nou ja, werken... Ruby gooit graag haar pluspunten in de strijd op propperjacht om leuke jongens en meisjes te hosselen voor de club waar ze werkt. Een beetje zuipen, feesten en slapen in een goor huis met twintig anderen. Klinkt als de droomvakantie, oh nee droombaan, toch?

In de serie ‘Partyknaken’ volgt presentator Aryan Parsa verschillende Nederlanders die hun geld verdienen onder de Portugese zon. Op feestbestemming Albufeira is de voertaal vrijwel overal Nederlands en daar profiteren ondernemers slim van mee.

Waar de één voor een partyknaak moet werken, vult de ander zijn zakken flink op de feestbestemming. Zo ook Cristian D, hij is er om een goed feestje te bouwen. Als topartiest wordt hij lekker in de watten gelegd. Hij vertoeft in een dikke villa gevuld met flessen champagne en verdient er een lekkere knaak mee.

Victor en Tony geven de dikste feesten met bekende artiesten en genoeg drank. In de VIP leren ze Aryan hoe je de meisjes moet versieren en op Open Air hebben ze zelfs een tattoo-artiest geregeld. Wat zo’n onvergetelijke vakantie moet je natuurlijk bezopen vastleggen.

Joren heeft zijn eigen feestcafé in de bruisende badplaats. Dat betekent shotjes uitdelen, de frituurmuur bij vullen en vooral heel hard werken.

Geef een reactie