18 oktober 2024

San Diego Comic Con en Batman: Caped Crusader

Featured Video Play Icon
Popfiguren

Nerd Culture #169 over San Diego Comic Con en Batman: Caped Crusader. Vorige week liepen ze de studio uit, toen de Comic Con in San Diego net los aan het barsten was. Daardoor krijg je de grootste nieuwtjes van die beurs in deze aflevering! Huey heeft voor jou de opvallendste of enthousiast makende Marvel, DC en Star Wars nieuwtjes verzameld, gezien de afwezigheid van Koos.

Hopelijk snappen jullie als kijker/luisteraar/community het sentiment dat cartoons tegenwoordig "de nerd meer brengen" dan de real-life troep uit Hollywood e.d. daargelaten (uitzonderingen uiteraard daargelaten). En deze week dropte DC "Batman: Caped Crusader" op Amazon Prime. Niet Batfan Huey, maar Jelle heeft de show bijna afgekeken en vertelt Huey en jou, of dit je weer dat heerlijk nostalgische "saturday morning cartoon" gevoel geeft.

En uiteraard is er nog veel meer nieuws, over dus Marvel, DC en Star Wars,.. maar ook over allerhande overige topics. Een redactie favoriet is bijvoorbeeld de avontuurfilmreeks National Treasure, waar nu wellicht tóch een vervolg op komt. En ga zo maar door! 

Geef een reactie