18 oktober 2024

Fortnite Summer Road Trip

Featured Video Play Icon

Ontgrendel de Tesla Cybertruck in Fortnite door het team mee te nemen op een zomerse roadtrip!

De zomer wordt warmer in Fortnite! Trommel wat vrienden op en ga op een zomerse roadtrip door Fortnite Battle Royale, Zero Build, LEGO Fortnite, Fortnite Festival, Rocket Racing, Reload en door de makers gemaakte eilanden. De beloning aan het einde van deze Fortnite Summer Road Trip? De Tesla Cybertruck Bundel!

Van 23 juli tot 31 juli wordt een nieuwe Summer Road Trip Quest ontgrendeld, die tot en met 6 augustus beschikbaar is. Geen probleem dus als je de eerste paar dagen mist!

Hoe meer Summer Road Trip Quests je voltooit, hoe meer beloningen jij en je gezelschap ontgrendelen in Fortnite! Als je er bijvoorbeeld vier voltooit, krijg je de Underworld Camo Wrap, als je er zeven voltooit, krijg je de Sun Sign Back Bling, en als je er negen voltooit, krijg je de Tesla Cybertruck Bundel. Gebouwd voor je toekomstige avonturen!

Het grootste deel van de Tesla Cybertruck Bundel is niet exclusief voor Fortnite Summer Road Trip, en alles behalve de Baja Off-Road sticker kan op een later tijdstip in de Fortnite Shop worden gekocht.

Speel Fortnite Battle Royale, de volledig gratis PvP-modus voor 100 spelers. Een gigantische map een Battle Bus, de laatste die overblijft wint.

Geef een reactie