Roti Kip Masala
Roti + Kip Masala = Roti Kip Masala! Roti Kip Masala zelf maken? Bekijk hier de video!
Masala
- 30 gram komijnzaad
- 25 gram kurkuma poeder
- 25 gram mosterdzaad
- 25 gram zwarte peper
- 10 gram fenegriekzaad
- 15 gram nigella
- 100 gram korianderzaad
Roti plaat (brood)
- 250 gram bloem (extra om te bestuiven)
- ½ theelepel baksoda
- ½ theelepel bakpoeder
- ½ theelepel zout
- 1 knoflook (geperst)
- ½ theelepel komijnpoeder
- 150 milliliter water
- 150 gram gekookte gele spliterwten
Kip Masala
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 2 grote kippenpoten
- 2 eetlepels olie
- 30 gram masala kruiden
- 1 blik gehakte tomaten
- 1 blokje kipbouillon
- 250 milliliter water (extra water voor als het droog kookt)
- 4 kruimige aardappelen (in stukken gesneden)
- 1 madame Jeanette peper
- 200 gram kousenband
- 3 eieren