Beef Stroganoff
Malse ossehaas met zijdezachte pasta en een romige saus a.k.a. Beef Stroganoff! Maar hoe maak je het zelf?
Verse Pasta
- 260 gram type 0.0 bloem
- 1 eetlepel extra-virgin olijfolie
- 2 hele eieren
- 4 eigelen
- 1 theelepel zout
Ossehaas
- 4 stukken ossenhaas+/- 200 gram per stuk
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel vers gemalen peper
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 4 eetlepels olie
Stroganoff saus
- 2 eetlepels zonnebloem olie
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 350 gram klein champignons
- 230 gram sjalotten
- 50 gram boter
- 450 milliliter kippenbouillon
- 4 takken verse tijm
- 50 milliliter cognac
- 200 milliliter crème fraîche
- 1 eetlepel Dijon mosterd
- 2 theelepels Worcestershire sauce
- 235 milliliter droge witte wijn
- Verse peterselie