Pork Belly Burnt Ends
Sappig, mals, zoet maar toch hartig. Pork Belly Burnt Ends van de barbecue!
Pork Belly Burnt Ends
- 1,5 kilogram buikspek
- 6 eetlepels simpele rub
- 200 milliliter BBQ saus
- 6 eetlepels boter
- 4 eetlepels bruine suiker
- 4 eetlepels maple syrup
Simpele rub
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 2 theelepels uienpoeder
- 2 eetlepels bruine suiker
- 1 eetlepel zout
- 2 theelepels mosterdpoeder
- 2 theelepels gerookte paprikapoeder
- 2 theelepels gemalen zwarte peper
BBQ saus
- 50 milliliter appelciderazijn
- 1 eetlepel sojasaus
- 30 milliliter Worcestersaus
- 3 eetlepels bruine suiker
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 2 theelepels gerookte paprikapoeder
- 250 milliliter homemade ketchup