Kerstrecept: Pompoentaart met salie
Voor dit Kerstrecept laat Suzanne zien hoe je het hoofdgerecht 'Pompoentaart met salie' klaarmaakt. Dit is het hoofdgerecht van het vegetarische kerstmenu.
Ingrediënten
- 600 gram pompoen
- 800 gram vastkokende aardappelen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 125 gram champignons
- 12 zwarte olijven
- 5 takjes salie
- 3 eetlepels olie
- ½ theelepel gerookt paprikapoeder
- 6 middelgrote eieren
- 120 gram ricotta
- Peper
- 1 volkoren boterham
- 1 handje gerookte gezouten amandelen
Voedingswaarden
- Energie 545 kcal
- Vet 30 gram
- Waarvan verzadigd vet 9 gram
- Koolhydraten 40 gram
- Waarvan suikers 8 gram
- Vezels 9 gram
- Eiwit 20 gram
- Zout 0,9 gram