Pulled Pork Enchiladas
Fiesta! Tijd voor de Mexicaanse lasagne! Enchiladas! Gevuld met pulled pork en refried beans.
Mais-tortilla
- 330 gram maismeel
- 350 milliliter water
- Snuf zout
Enchillada saus
- 1 theelepel korianderpoeder
- 2 theelepels komijnpoeder
- 8 guajillo chillies
- 2 Anchos chillies
- 5 chipotle chillies
- 4 arbol chillies
- 1 liter kipbouillon
- 8 knoflook teentjes
- 3 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel oregano
- 2 laurier
- Zout
- 2 eetlepels olie
- 50 gram 70% chocolade
- 500 gram Procureur
Refried beans
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui
- ½ theelepel zout
- 2 teentjes knoflook
- ½ theelepel chili poeder
- ½ theelepel komijnpoeder
- 2 blikken bruine bonen
- 125 milliliter water
- Verse koriander
- 1 limoen
Toppings
- 1 rag fijn ui gesnipperd
- Gehakte koriander
- 2 eetlepels sour cream
- 60 milliliter water
- 1 avocado
- 1 blokje feta
- 1 limoen